БЛОГ

Items filtered by date: Април 2014
METRO стана на 50 години. Честито!

На 09 Октомври METRO отбеляза своя 50 годишен юбилей

Култ Гурме Кетъринг беше компанията която се погрижи за това, гостите на събитието да бъдат удовлетворени от специално избрана и приготвената храна и перфектено обслужване.

 metro-1,юбилей

 

 

Published in Blog
OPTIC GALERY в Софарма Бизнес Тауърс

В търговски център Софарма Бизнес Тауърс беше открит нов Оптик Галери.

Първата по рода си бутикова оптика отвори врати в София.
Новият луксозен оптичен магазин, се отличава с дизайнерско интериорно решение и предоставя истински комфорт за бъдещите ни клиенти.
Амбицията на Optic Gallery е да предложим на българския оптичен пазар – нещо ново и различно!
Начинанието е реализирано, благодарение на искрената и дългогодишна любов към оптиката, подкрепена с авторитет и сериозен опит в областта!
Optic Gallery е една реализирана мечта!
Всеки детайл и подробност са плод на екипа, вдъхновил, създал и осъществил тази мечта!

 

optic-sbt-nikol

 

Неслучайно Optic Gallery избра да стартира своята дейност в Търговския Център на Софарма Бизнес Тауърс – под името SBT на стои послание, което напълно импонира на нашите амбиции - SBT Върховете на успеха!

Знаковия архитектурен силует, предимството на отлично местоположение и неповторим дизайн, ни спечелиха за техен партньор!

В логото на Optic Gallery е посочено и името на специалист оптик, заставащ с репутацията си, зад своята работа и готов да поеме лична отговорност за своите компетенции и оптична дейност!

Комбинацията от луксозна обстановка, реални цени, професионално обслужване, оптични консултации и прецизен подбор на стоки, е подкрепена и с последно поколение оптично оборудване, даващо възможността за прецизно установяване на смущения и отклонения от зрителната система, както и решения за тяхната корекция.

В Optic Gallery ще можете да се доверите на грижите на Офталмолог, Оптометрист, Оптик и оптични консултанти.

Нашето желание е да се погрижим истински и специално за всеки клиент!
Да предложим персонално отношение и внимателно да прецизираме избора на най-подходящите очила или контактни лещи – съобразени с Вашите нужди, начин на живот и работа, финансови възможности и най-вече зрителен комфорт! Основен двигател в нашата работа при избора на очила - е мотото
„Не е важно дали виждате – за нас е важно КАК виждате!“

По тази причина, когато взимахме решение на кои продукти да се спрем и да се доверим, за да ги предложим на нашите клиенти – нямахме размисъл и дилема. В нашата оптика ще се предлагат само високотехнологични продукти, с гарантиран произход - познати и доказани на световния оптичен пазар!
Мечтата ни е да се превърнем в оазис на професионализъм и да накараме нашите клиенти да се почувстват специални. Да докажем, че качеството на Вашето зрение не се нуждае от разпродажби и отстъпки, а от адекватни предложения и правилни оптични решения на реални цени.

 

 

Published in Blog
Porcshe Bulgaria

Porcshe празнува

 

porcshe catering

 

Published in Blog